Newborn Liempde

Newborn fotografie Liempde richt zich op de slapende baby tussen de 2 en 14 dagen oud. In deze tijd is de baby nog klein genoeg om hem in foetus houding te kunnen fotografen. Veiligheid staat uiteraard voorop. We nemen alle tijd zodat de baby zich op zijn gemak voelt. In de tussentijd is er tijd genoeg om de baby te voeden, sussen of te knuffelen, we doen alles op ons gemak.

Je kindje bepaald de Newborn Foto shoot.

Pasgeboren baby’s laten zich zeker niet regisseren, de sessie wordt dus altijd aangepast aan je kindje. Indien je zelf wensen hebt dan kun je deze op voorhand kenbaar maken en proberen deze in de Newborn fotoshoot te laten passen. We zijn natuurlijk altijd afhankelijk van wat het kindje zou willen.

Een Newborn vergt alle tijd en aandacht.

Bij een fotosessie wordt in ieder geval alle tijd genomen. De fotografe zelf is ontspannen en er is geen tijdsdruk. Je hoeft je ook niet bezwaard te voelen als je kindje even niet wil slapen. Het beste is dan ook altijd om de shoot bij u thuis in Liempde plaats te laten vinden, zo heeft uw kindje altijd een rustend en vertrouwend gevoel.

Het plannen van een Newborn Fotoshoot.

Het is noodzakelijk om deze shoot al te plannen als je nog zwanger bent en direct te laten weten als je bent bevallen. Deze speciale periode is heel kostbaar en is heel snel weer voorbij. We houden er rekening mee dat de fotoshoot ongeveer 3 uur duurt, dit kan korter zijn maar ook langer.

 

 

Wat kost een Newborn Fotoshoot in Liempde

Wij hanteren altijd vaste kosten voor een deze shoot, ongeacht deze ook zou mogen duren. Bekijk hier wat een Newborn fotoshoot kost.

 

Heb je vragen, stuur voor dan even een mail naar info@charlenefotografie.nl, vul het contact formulier hier in of neem op een andere manier contact met me op.