Veel dingen in het leven kun je (gericht) plannen, maar niet alles.. Een van de dingen die je niet kunt plannen is wanneer je zwanger wordt én blijft. De afgelopen 6 jaar heb ik honderden (!) (JA, echt ik heb ze geteld) mooie bollebuiken én knappe baby’s mogen fotograferen, en nu.. nu is het mijn tijd en ga ik net zo genieten als jullie altijd deden… IK BEN ZWANGER!!!

En nu? Wat gebeurt er met mijn fotoshoot/bruiloft?

Iedereen waar ik een afspraak mee had van begin september ’21 tot en met eind januari’22 is op de hoogte gebracht van dit heugelijke nieuws. In de herfst staan (stonden dus nu eigenlijk he?) er veel bruiloften op de planning die zijn doorgepland vanaf vorig jaar maart tot en met nu, deze prachtige bruiloften heb ik keurig overgedragen aan een top collega. Zij zal ervoor zorgen dat de mensen niet eens door hebben dat ik er niet ben:)!

Hoe voel ik mezelf?

Goed! Nog altijd een beetje moe, voor de rest gaat het goed.

Maar Charléne, ik ben ook zwanger én ik wilde foto’s door jou laten maken?!

Allereerst gefeliciteerd! Ik vind het uiteraard super leuk dat jullie foto’s door mij willen laten maken en ik voel me enorm bevoorrecht met jullie! Ik spreek op voorhand niets af voor de periode begin september’21 tot eind januari’22 (in juli & augustus heb ik nog ruimte, dus die bollebuiken kunnen dan ook worden vastgelegd (PS; dan staat de paarse heide ook in bloei;)) stuur me een berichtje voor meer info!!). Mocht ik mezelf tijdens mijn verlof (september’21 tot eind januari’22) toch nog goed voelen, en jij belt/appt me voor een afspraak zal ik die dag kijken hoe het met me gaat en vanuit daar een go or no go geven. Dus de moeite waard om te proberen toch?

Wij hebben nog een cadeaubon liggen die we graag willen ‘verzilveren’ of willen een cadeaubon aanschaffen, kan dat wel?

De cadeaubon die je al in je bezit hebt, is volgend jaar gelukkig ook nog geldig! En anders kun je sowieso dit jaar tot en met augustus de cadeaubon ‘verzilveren’. Zoals hierboven aangegeven, tot en met augustus’21 plan ik shoots in, daarna niet meer. Wil je een cadeaubon aanschaffen? Leuk, dat kan gewoon! Stuur mij een berichtje, dan bespreken we het verder.

 

En nu ga ik verder met genieten van deze mooie tijd, bedankt voor het lezen van deze persoonlijke blog!

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Bijvoorbeeld voor jullie bruiloft volgend jaar? Neem gerust contact op, dan plannen we een kennismakingsgesprek in!