Day in a life of een lifestyleshoot newbornshoot is ontzettend waardevol. Wat is er nou mooier dan de een pasgeboren baby vast te leggen. Dit is zo puur.

Unieke en pure foto’s.

Iedere baby is anders. Om die reden trek ik gemiddeld 2 uur uit voor jullie pasgeborenen. Dit lijkt een hele tijd, maar heb je echt nodig. Dit is inclusief voeden en verschonen. Het belangrijkste is dat de baby zich op zijn gemak voelt op de foto.

Een newbornshoot vindt altijd bij jullie thuis plaats, het liefst zo vroeg mogelijk, zodat ik het natuurlijk licht mooi kan gebruiken. Het is belangrijk dat jullie ervoor zorgen dat de temperatuur in de kamer waar we foto’s gaan maken, de ruimte met het meeste licht (meestal de woonkamer), 26 graden is. Het fijnst is als jullie baby net in bad is geweest en zijn voeding krijgt als ik bij jullie binnen treedt.

Wat is het verschil tussen een newbornshoot en een lifestyleshoot (day in a life)? Het verschil zit hem meestal in de leeftijd van de baby. Bij een newbornshoot is de baby vaak 0-14 dagen oud, bij een lifestyleshoot 14 dagen of ouder. Tijdens de lifestyleshoot doen we de baby in bad, kleden we de baby aan, voeden we de baby en maken we nog meer spontane foto’s.

Unieke lifestylefoto’s door Charlène Fotografie

Laat ook jouw prachtige herinneringen vastleggen door Charlène Fotografie. Ik denk graag met je mee over de fotoshoot. Geen enkele vraag laat ik onbeantwoord! Een aantal dingen die alvast fijn zijn om te weten:

  • Aantal mensen: alleen jullie gezin.
  • Locatie: in jullie vertrouwde omgeving.
  • Tarief: je betaalt één prijs die we van te voren afspreken. € 180,00, naar verwachting ben ik tussen de 1 á 2 uur bij jullie. Gelieve hier rekening mee te houden en geen andere afspraken in te plannen.
  • Aantal foto’s: je krijgt standaard alle door mij bewerkte foto’s. Vaak tussen de 20 en 60.
  • Aanleveren foto’s: de foto’s krijg je via WeTransfer doorgestuurd.

Wil je graag een lifestyleshoot? Neem dan gerust contact op, dan hebben we het er eens over!