Familiefotografie, of gezinsfotografie, is ontzettend waardevol. Het leven is niet voor eeuwig, maar mooie herinneringen blijf je voor altijd koesteren. En die maak je door middel van een mooie, ongedwongen foto met het gezin, of zelfs de hele familie.

Unieke, spontane familiefoto’s

Ieder mens, gezin en familie is anders. Ik vind het belangrijk om jullie te leren kennen, om zo ongedwongen gezinsfoto’s te maken die echt bij jullie passen. Het belangrijkste is dat iedereen zich op zijn gemak voelt op de foto.

Fotoshoots van familie of gezinnen vinden altijd buiten plaats, en overdag, zodat ik het natuurlijk licht mooi kan gebruiken. Voor de fotoshoot gaan we bijvoorbeeld een wandeling maken. Onderweg maken we foto’s, kletsen we wat of spelen de kinderen met elkaar. Zo krijg je een hele natuurlijke sfeer en spontane gezinsfoto’s.

Unieke familie- of gezinsfoto’s door Charlène Fotografie

Laat ook jouw prachtige herinneringen vastleggen door Charlène Fotografie. Ik denk graag met je mee over de fotoshoot. Geen enkele vraag laat ik onbeantwoord! Een aantal dingen die alvast fijn zijn om te weten:

  • Aantal mensen: geen minimum of maximum, en ook dieren zijn welkom.
  • Locatie: buiten, fotografie op locatie naar keuze.
  • Tarief: je betaalt één prijs die we van te voren afspreken. Vanaf €90,- voor +/- 90 minuten.
  • Aantal foto’s: je krijgt standaard alle door mij bewerkte foto’s. Vaak tussen de 30 en 60.
  • Aanleveren foto’s: de foto’s krijg je via WeTransfer aangeleverd.

Wil je graag gezins- of familiefoto’s laten maken? Neem dan gerust contact op, dan hebben we het er eens over!