Voor iedereen die wel eens in de Kampina is geweest (De Kampina is een natuurgebied met bos, heide en beekdalen in de provincie Noord-Brabant, gelegen tussen Boxtel en Oisterwijk. Het gebied is sinds 1929 grotendeels eigendom van de Vereniging Natuurmonumenten en is ruim 1200 hectare groot. De naam verwijst naar de Kempen red.), weet dat dit een prachtige plek is waar paarden en koeien los lopen. Dit keer was het een prachtige plek voor de 28e verjaardag van Marit, zij kreeg namelijk van haar vriendinnen een vriendinnenshoot cadeau.

Recensie van Eef: “Wij waren op zoek naar een verrassing voor Marit haar verjaardag. Dit moest een origineel en leuk cadeau zijn en een ding was zeker; Marit moet in het middelpunt staan! Nadat we contact hadden gehad met Charléne hebben we gelijk een fotoreportage geboekt. We voelde ons zelf op ons gemak bij Charléne én wat stond Marit in het middelpunt. Wij hebben er allemaal van genoten en het was een mooi moment om vast te leggen. Charléne heeft ervoor gezorgd dat Marit een mooi cadeau in haar nieuwe huis heeft; een mooie wanddecoratie met  onze vriendschap.”

Meegaan in de beleving en vrolijkheid van degene die je fotografeert

Elke reportage brengt uitdaging met zich mee.  In dit geval was het geen moeilijke uitdaging, namelijk meegaan in de ‘flow’ van deze knappe ladies. Zij hadden nog een hele dag voor de boeg. Deze vriendinnen gaan voor ieders verjaardag een dagje weg of plannen andere activiteiten en deze keer was dit gezellig met mij. Omdat dit dus een verrassing voor Marit was, hadden de vriendinnen ook nog extra kleding bij voor haar. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen, kijk Marit shinen! ❤

Originele foto’s

Het is een leuke, en welkome uitdaging om in allerlei verschillende settings weer de mooiste herinneringen vast te leggen. Om juist de dingen die anders lopen, te omarmen en flexibel te blijven. En dat levert vaak nog de leukste foto’s op ook. Zoals hieronder, de vriendinnengroep wordt vanaf heden ‘de boomknuffelaars’ genoemd🤣(joking).

Let’s make lovely memories together

Zoals deze foto’s zeker laten zien, is dit een echte hechte vriendinnengroep waar niets of niemand tussenkomt en welke samen oud zullen worden. Het is fijn om van deze knappe meiden een ongelofelijk leuke reportage te mogen maken welke zij nog heel erg lang (lees: eewig) zullen herinneren. Dat is toch wel mijn doel; momenten vastleggen en achteraf geen spijt hebben dat je die ene reportage toch niet hebt laten maken.

 

Fotograaf nodig?

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf die met jullie meedenkt en geen idee uit de weg gaat en waarbij je echt op je gemak bent? Neem gerust contact op, dan hebben we het er eens over!

Bij Charlène Fotografie krijg je voor een vaste prijs alle bewerkte foto’s binnen 3 weken doorgestuurd. Gemiddeld zijn dit tussen de 30 en 60 foto’s.