Bruiloft Fotograaf

Waarom Charlene Fotografie voor uw bruiloft?

Elke bruiloft die ik fotografeer is uniek. Ik wil graag dat de foto’s de basis wordt van een prachtige herinnering aan jullie allermooiste dag! Spontane beelden, zo weinig mogelijk poseren, en bovenalles: genieten! Dan is jullie onvergetelijke dag zoals deze hoort te zijn.

Fotograferen met de juiste sfeer!

Iedereen zoekt een fotograaf die de juiste sfeer van deze belangrijke dag op een gevoelige manier kan overbrengen. De Foto’s die ik maak zijn puur en geven het juiste beeld van jullie dag. Verder zal ik heel weinig in scène proberen te zetten om zo de reportage zo uniek en natuurlijk mogelijk te maken.

Voorafgaan aan de Fotoshoot

We beginnen met een kennismaking. Natuurlijk is het ontzettend leuk als ik jullie wensen op de foto terug kan laten komen, daarom is het belangrijk dat we alles op voorhand goed doorspreken en de globale planning van de trouwdag bekijken. Tijdens deze kennismaking neem ik enkele reportages van andere bruiloften mee.

Liefdes Shoot

Enkele tijd voor de bruiloft maken we een pre-weddingshoot (ook wel Loveshoot genoemd). Deze is inbegrepen bij een reportage, en een ideale manier om alvast te wennen aan het voor de camera staan. Tijdens deze shoot maken we de foto’s op een locatie naar jullie keuze of op de gewenste trouwlocatie, zo kun je alvast een vertrouwd gevoel krijgen met de manier van fotograferen. De foto’s zal ik naar jullie opsturen en deze kan je dan gebruiken voor op bijvoorbeeld jullie trouwkaart.

Jullie Bruiloft, de grote dag!

Tijdens deze bijzondere dag zul je me zien als een extra daggast, zo kunnen we alles zo natuurlijk en puur mogelijk laten lijken. Tijdens de fotosessie zal ik meer op de voorgrond treden om jullie wat aanwijzingen en tips te geven. Dit alles zal ik doen in overleg met jullie ceremoniemeester en hierdoor kan ik jullie dan ook verder met rust laten.

 

Heeft u verdere vragen of wilt u een afspraak maken neem dan gerust even contact met me op!